Добрі справи

Подарунки до Великодня

У міському територіальному центрі напередодні Великодня святкові набори вручали хмельничанам, які потребують опіки і допомоги. У наборах — паска, яйця, кільце ковбаси і баночка хрону. Смачні подарунки розвезли майже тисячі містянам. Згідно з міською програмою”Піклування”, для мешканців міської громади, яких обслуговують працівники терцентру, підготували й продуктові набори, де є олія, борошно, крупи, макарони та цукор.

“Ми забезпечуємо цими продуктами людей з інвалідністю, похилого віку. На це виділені кошти, проведені відповідні тендери. Вже підготовлено понад 5 тисяч наборів, і більше 1300 людей їх вже отимали. Вартість одного набору — 230 гривень”, — розповів Словян Воронецький.
До свята, за тендерною процедурою, у терцентрі придбали ще більше 2500 пасок. Такі подарунки підготували для пацієнтів військового шпиталю та міської лікарні. 730 пасок подарували й медикам, які лікують ковідних хворих.
“Хворих на ковід приймають 5 закладів. Це інфекційна, міська, районна лікарні, перинатальний центр і обласний госпіталь ветеранів війни. Саме в ці заклади для медиків, які працюють з хворими на ковід, привезли подарунки. Такі великодні кошички наші медики отримують вже другий рік.Ми вдячні за таку увагу, хоча, звісно, однією пасочкою вдячність не висловиш, але це приємний сюрприз до свята”, — прокоментував начальник департаменту охорони здоров’я Борис Ткач.
У міській лікарні, попри свята, медики працювали в напруженому режимі. Допомогу ковідним хворим тут надають 168 працівників — лікарі, медсестри, молодший медичний персонал. “Ми вдячні за благодійну підтримку, адже відчуття свята для нас також дуже важливе і необхідне”, — зазначив директор КП “Хмельницька міська лікарня” Валерій Гарбузюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *