Фотофакт

Шкільні стадіони

Біля шкіл міста споруджуються нові спортивні багатофункціональні майданчики. Торік їх було більше 25. Тепер міський голова пообіцяв, що їх в територіальній громаді буде понад 40.
Нині триває будівництво спортивного майданчика біля НВК N31. Погода сприятлива, тож роботи ведуться активно. Вкладається бетонний шар, монтується огорожа. Далі буде встановлюватися гумове покриття й спортивне обладнання. Вартість майданчика — майже 1,5 мільйона гривень. Роботи планують завершити до кінця травня.
За словами заступника міського голови Михайла Кривака, на фініші будівництво майданчика в ЗОШ N13, що в мікрорайоні Лезневе. Залишилося простелити гумовий шар. Наступний об‘єкт — поле зі штучною травою біля ЗОШ N22. На спорудження цього спортивного майданчика вже виділено 750 тисяч гривень, готова й проєктно-кошторисна документація. Оголошено тендер. Роботи планують завершити орієнтовно у вересні.
До речі, найбільшим полем зі штучним покриттям у місті буде поле біля ЗОШ N12, що у мікрорайоні Ракове. На цей об’єкт виділено 3 мільйони гривень. Перша черга, за словами міського голови, повинна фінішувати в жовтні.
Виділено також кошти на капітальний ремонт ігрового майданчика біля СЗОШ N32. Нині виготовляється проєктно-кошторисна документація. В серпні роботи планують завршити.
Цьогоріч почнуть будувати спортивні майданчики і в сільських школах територіальної громади. Першою ластівкою стане Пироговецький ліцей. Уже готові усі необхідні документи, проведено тендер. Старт заплановано на травень. Закінчити розраховують у вересні.
Наступного року планують звести спортивні майданчики в НВК № 2 та ЗОШ N18, а також на території ліцею N17 і НВО N1(документи вже готові).
Окрім того, в межах проєктів будівництва навчальних закладів цього року міська влада планує збудувати стадіон і майданчик на території нової школи на Залізняка, 32.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *