Зона беззаконня

Хто замовив убивство?

Слідчі Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області спільно з працівниками СБУ під процесуальним керівництвом Хмельницької обласної прокуратури попередили вчинення вбивства на замовлення і затримали замовника.

За оперативною інформацією правоохоронцям стало відомо, що 49-річний мешканець сусідньої області шукає кілера, який би погодився вбити його колишню співмешканку. Життя 46-річної жінки, з якою у нього були тривалі неприязні стосунки, зловмисник оцінив у 2000 доларів США. Ще 100 доларів обіцяв накинути за “ гарну роботу” і мовчання.
Далі відбувалося все, наче в детективному кіні. Щоб вийти на замовника особливо тяжкого злочину, правоохоронці зімітували зникнення та вбивство жінки, аби “виконавець” зміг надати йому докази виконаного замовлення.
Під час спецоперації, яка відбувалася у Кам’янці-Подільському, в момент передачі коштів “кілеру” замовника вбивства затримали.
У межах розпочатого слідчими ГУНП кримінального провадження за ч. 1 ст. 14, п. 11, 12 ч. 2 ст. 115 (вбивство на замовлення) Кримінального кодексу України, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Тривають слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *