Зона беззаконня

П’яний, як чіп, та ще й з фальшивими правами

У Хмельницькому патрульні зупинили водія у стані сильного алкогольного сп’яніння, з підробленим водійським посвідченням.

35-річного хмельничанина інспектори роти №1 патрульної поліції зупинили о 19-й годині, на вулиці Курчатова, за порушення правил дорожнього руху. Коли ж водій вийшов з автомобіля, правоохоронці зрозуміли, що без “драгера” не обійтись, тож запропонували пройти огляд на вміст алкоголю в крові. Прилад показав 2,60 проміле, що в 12 разів перевищувало допустиму норму.
Коли ж “пробили” водійські права порушника за інформаційно-пошуковими базами Національної поліції, побачили, що посвідчення за наявною серією та номером відсутнє. Поліцейські склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП та евакуювали транспортний засіб на арештмайданчик.
Тепер, окрім чималенького штрафу, згідно з ч. 1 ст. 130 КУпАП — 17 тисяч гривень, чоловікові доведеться відповідати ще й за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *