Зона беззаконня

Ухвалу суду скасовано

За апеляційною скаргою окружної прокуратури скасована ухвала Хмельницького міськрайонного суду, за якою одне з товариств міста незаконно заволоділо земельною ділянкою, що належала Хмельницькій тергромаді.

Увагу прокуратури привернула ухвала Хмельницького міськрайонного суду про затвердження мирової угоди між двома товариствами, з яких одне набуло права власності на єдиний майновий комплекс речового ринку. Розташований він на 5,7 гектара землі, яка перебувала в оренді комунальної власності міста.
“З’ясувалось, що Хмельницька міська рада, як власник земельної ділянки, до розгляду справи не залучалась, а рішення прийнято всупереч її інтересам”, — зауважили у відомстві. Відтак апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції і повернув справу на новий розгляд.
“За результатами повторного розгляду справи, проведеного уже за участі прокуратури, у задоволенні позову товариства відмовлено. Таким чином ділянка вартістю майже 55 мільйонів гривень залишилась у власності територіальної громади Хмельницького”, — зазначив керівник окружної прокуратури міста Іван Комар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *