Спорт

Повернулися додому з призами та нагородами

Чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів до 20 років відбувся 22-27 березня у Чернігові.
Хмельничани також брали участь у змаганнях силовиків та показали гідні результати. Дмитро Курдибаха здобув перемогу у ваговій категорії 102 кг, а Тетяна Душак стала другою серед юніорок у ваговій категорії понад 87 кг.
Підготували спортсменів та призерів цих змагань тренери-викладачі Сергій Мацьоха та Олег Поляков.
Збірна легкоатлетів Хмельниччини виборола перше місце в загальному підсумку на командному чемпіонаті України з цього виду спорту. Змагання серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків відбулися 27 березня в Рівному. Участь у них взяли 450 спортсменів 23-х команд із різних міст України.
Хмельницькі легкоатлети повернулися з турніру також із індивідуальними нагородами. Так, друге місце серед юніорів на дистанції чотири кілометри здобув Назар Даньков. Також другим, але на дистанції вісім кілометрів, став Владислав Мартинюк.
Готували бігунів тренери Хмельницького ОЦФВУМ Іван Чорний та Антоніна Юрковська, а також тренер ДЮСШ №1 Олена Лещенко.
Вихованець ДЮСШ “Динамо” Ілля Коваль виборов золоту нагороду на чемпіонаті України з дзюдо серед кадетів до 18 років. Турнір нещодавно відбувся в Сумах. Спортсмен виступив у ваговій категорії 50 кг. На змагання прибув у складі збірної Хмельничччини.
Підготував чемпіона тренер-викладач ДЮСШ “Динамо” Олексій Жижанов.
“До змагань я старанно готувався. Гідно представити Хмельниччину було моєю мрією. Вона здійснилася й завдяки настановам тренера, який в усьому мене підтримував”, — каже Іля Коваль.
Загалом участь у турнірі взяли 600 українських спортсменів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *