Фотофакт

Грошей бракує, але ремонти за розкладом

Зазвичай фаза ремонтів і доріг, і прибудинкових територій розпочинається ще задовго до плюсової температури. З січня відповідні служби займаються виготовленням проєктно-кошторисної документації, погодженням держекспертиз, проведенням тендерів, щоб не витрачати на це зайвий і, головне, сприятливий час. Тож уже в березні спецтехніка, заїжджаючи в двори, своїм гурчанням сповістила мешканців Тернопільської, 28, про початок капремонту.
Працює підрядна організація й на Козацькій, де торік частину дороги вже відремонтували, зробили з обох боків тротуари, частково виклали велодоріжку та поклали нижній вирівнювальний шар асфальтобетону. Цього року об’єкт планують завершити. “Підрядники вже демонтували бортовий камінь від торішньої межі до вулиці Купріна і вкладають новий бортовий камінь та бруківку. Я думаю, за два місяці усі трудомісткі роботи вдасться завершити, і на початку червня почнуться роботи з вкладання асфальтобетонного покриття на новій ділянці — нижнього і верхнього, і на торішній — верхнього”, — прокоментував заступник міського голови Василь Новачок.
У бюджеті на 2021 рік на капітальні та поточні ремонти доріг, прибудинкових територій, ремонти ліфтів та проблемних житлових будинків закладено майже 160 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *