Зона беззаконня

Одні захищають Україну, інші беруть хабарі

Військовослужбовця однієї з частин, що
дислокується у Старокостянтинові, затримали під час
отримання хабара в розмірі 900 доларів США.

Про це повідомляє Хмельницький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Операцію проводила служба військового правопорядку Хмельницького гарнізону у взаємодії з Хмельницьким ОТЦК та СП у Старокостянтинівському ОРТЦК та СП Хмельницької області. За що і від кого армійський чиновник вимагав та отримав таку суму грошей, у відомстві не кажуть. Відомо лише, що під час затримання офіцер намагався втекти на власному автомобілі, здійснивши наїзд на працівника правоохоронних органів.
Командувачем військ оперативного командування призначене службове розслідування. На час його проведення військовослужбовець відсторонений від виконання обов’язків. У разі доведення провини судом він понесе покарання, згідно з вимогами чинного законодавства, та буде звільнений з лав Збройних Сил України із позбавленням військового звання.
Нагадаємо, нещодавно екс-заступник обласного воєнкома Хмельниччини, який за гроші намагався вирішити питання щодо визнання непридатними до військової служби двох призовників, відпекався штрафом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *