Зона беззаконня

За добро поплатився життям

14 років позбавлення волі. Таке покарання призначив Летичівський районний суд 28-річному мешканцю Вінницької області, який вбив священника.

Нагадаємо, в липні минулого року священник, житель Закарпаття, власним автомобілем добирався з Одеси до Львова. На одній із зупинок громадського транспорту він погодився взяти попутника. Під час спілкування між пасажиром та священником виник спір. Пасажир вихопив ножа і наніс смертельний удар водію. Поблизу села Лісо-Березівка Летичівського району вбивця відтягнув тіло до лісосмуги, а сам, сівши за кермо автомобіля, поїхав в напрямку півдня. Втім вже за годину, прихопивши речі вбитого, покинув автомобіль на дорозі. Тіло священника виявили місцеві жителі. Правоохоронці розпочали пошук злочинця і невдовзі вийшли на його слід, який вів на схід. У Донецькій області вбивцю затримали. Він виявився раніше неодноразово судимим мешканцем Вінниччини.
Факти вчинення трьох кримінальних правопорушень: за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно, що завдало значної матеріальної шкоди) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) ККУ, які були доведені стороною обвинувачення, пітвердилися й у суді. Летичівський районний суд призначив вбивці покарання у вигляді позбавлення волі строком на 14 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *