Політика

Візит одного дня

Спікер Верховної ради Дмитро Разумков
відвідав Хмельниччину.

Першим об’єктом, з якого розпочав свій візит на Хмельниччину голова Верховної ради, стала Хмельницька атомна електростанція. У супроводі народних депутатів та керівників області Дмитро Разумков здійснив обхід машзалу першого енергоблока ХАЕС, після чого провів нараду з питань роботи та перспектив розвитку ХАЕС. Питанню добудови енергоблоків спікер приділив особливу увагу, однак зауважив, що знайти кошти у бюджеті України буде вкрай важко. “Якщо ми говоримо про фінансування, то сказати, що кошти будуть виділені у найближчому майбутньому, це буде не зовсім коректно. Якщо станом на 2017 рік мова йшла про 74-75 мільярдів гривень, то на нинішній день ця цифра буде більша. Знайти таку суму у бюджеті України буде достатньо важко”, — сказав голова Верховної Ради.
Цього ж дня Дмитро Разумков відвідав Хмельницький військовий госпіталь, де поспілкувався з медичними працівниками, військовослужбовцями та ветеранами, які проходять лікування, а також поцікавився особливостями діяльності медзакладу в умовах пандемії, зокрема й роботою інфекційного відділення.
Відвідав голова Верховної Ради і Національну академію Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, де кращим військовослужбовцям та працівникам навчального закладу вручив відзнаки Верховної Ради України — грамоти та цінні подарунки.
Побував Дмитро Разумков і на ДП “Новатор”, після чого зустрівся з представниками регіональних бізнес-асоціацій та об’єднання великого бізнесу.
За словами аналітика руху “ЧЕСНО” Олега Черненка, приїзд Дмитра Разумкова на Хмельниччину схожий на піар-хід.
“Я бачу, це досить велика кількість поїздок, зустрічей, як на один день, причому вони розбиті: Нетішин, Хмельницький. Я не знаю, наскільки можна глибоко вникнути в питання за годину часу. І взагалі це не зовсім робота голови парламенту, адже він має організовувати роботу ради”, — розповів аналітик.
Додає, що всі регіональні проблеми до Верховної Ради могли передати народні депутати від Хмельниччини.
“Питання, навіщо тоді наші місцеві депутати, якщо сюди знайомитись з проблемами приїжджає сам голова ВР? Вони, в принципі, можуть передати ці питання і донести їх до спікера. Тим більше, що у нас багато представників з Хмельниччини у провладній коаліції, так званій більшості”, — говорить Олег Черненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *