Спорт

Волейбольний турнір: міськрада — освітяни

Однією з інтригуючих спортивних подій міста став суперфінал “Турніру освітян” з волейболу.
Відбувся він у колегіумі ім. В.Козубняка.

Міські змагання з волейболу серед працівників закладів освіти в Хмельницькому відбулися вдруге. Цьогоріч кращими волейболістами-педагогами визнано команду ЗОШ №14. Саме вона й зійшлася в заключному поєдинку з командою міської ради.
Цьогорічний турнір освітян відбувся за оновленими правилами. На майданчику обов’язково мало бути четверо гравців та дві гравчині. Такі умови виникли тому, що більшість освітян — жінки.
До складу волейболістів мерії увійшов міський голова Олександр Симчишин, його заступники та заступниця начальника міського управління з питань екології та контролю за благоустроєм Інна Куцка. Їхніми суперниками, які відстоювали честь ЗОШ №14, стали вчителі фізкультури та вчителька української мови і літератури Алла Зінчук.
У матчі з трьох партій дві перших вигравала міськрада. Третя принесла очко команді освітян. Проте перемогу на турнірі з рахунком 4:2 здобули чиновники.
Учасники “Турніру освітян” не просто влаштували видовищну суперфінальну битву, а своєю грою заохотили хмельничан до спорту, зокрема волейболу. Гравці поважного віку довели, що в спорт можна повернутися будь-коли, навіть після перерви в десятки років. Це здоровʼя й море позитивних вражень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *