Без категорії

Безпутна мамка

У Хмельницькому поліцейські розшукали 4-річну дівчинку, яку матір залишила на малознайомих людей, а сама подалась пиячити.
27 лютого мешканка Вінниці разом зі своєю малолітньою донькою виїхала рейсовим автобусом до матері на Хмельниччину. Майже тиждень бабуся виглядала дочку з онукою, а ті наче у воду впали. Жінка бідкалась, а потім зателефонувала на лінію “102”.

На пошуки 32-річної жінки з дитиною були зорієнтовані усі наряди Хмельницького районного управління поліції та патрульні. Схожу за описами молодицю поліцейські розшукали на залізничному вокзалі в компанії гультяїв, але вона була без дитини і, як чіп, п’яна. Алкоголь настільки скував їй пам’ять, що вона забула, де залишила свою доньку. Правоохоронці розшукали 4-річну дівчинку, з’ясувалось, що безпутна матір залишила її на малознайомих людей, а сама подалась пиячити. На щастя, жодних правопорушень щодо дівчинки скоєно не було.
Поліцейські передали дитину на огляд медиків, а потім відвезли до бабусі в село. Туди ж з Вінниці приїхав і батько дівчинки. Жінку поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *