офіційно

Стажування в міській раді

Шанс пройти стажування у міськраді та отримати перший управлінський досвід отримала молодь міста. Це стало можливим завдяки унікальному проєкту Хмельницької міськради, який передбачає безпосередню участь майбутніх фахівців у роботі виконавчих органів місцевого самоврядування.
Пройти стажування мають можливість молоді люди віком до 25 років, які мають вищу освіту, вільно володіють державною мовою, ПК та іншими сучасними комп’ютерними технологіями. Тож, щоб стати частиною команди Хмельницької міської ради, потрібно обрати напрям стажування і до 15 квітня заповнити анкету на веб-сайті міської ради у розділі “Стажування”, після чого пройти співбесіду та підготовче навчання. Напрями стажування різні: освітній; культура і туризм; питання молоді та спорту; юридичний; організаційний; економічний напрям та робота з грантовими проєктами; транспорт та зв’язок; соціальний захист населення і охорона здоров’я; архітектура і будівництво; надання послуг; документообіг та архівна справа; житлово-комунальне господарство. Термін стажування — 2 місяці.
Учасники стажування, які успішно виконали програму, виявили професійні навики та організаційні здібності, будуть працевлаштовані у виконавчих органах міської ради в порядку, передбаченому законом України “Про службу в органах місцевого самоврядування” або отримають рекомендації для працедавців.
Повністю ознайомитись з програмою усі бажають можуть на веб-сайті міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *