Кримінал

План “перехоплення”

Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області затримали групу чоловіків, які обкрадали квартири на території кількох областей.

Інформацію про трьох зловмисників, яких підозрюють у вчиненні серії квартирних крадіжок на території сусідніх областей, хмельницькі поліцейські отримали від колег із Волині. Домушники не змусили себе довго чекати. Чергову крадіжку здійснили на вулиці Подільській у Хмельницькому. Одного з крадіїв з частиною вкрадених речей затримали одразу у дворі будинку. Ще двоє вскочили в автомобіль і намагались втекти. На шаленій швидкості “Сеат Альхамбра” рухався в бік Старокостянтинова. Для затримання зловмисників правоохоронці оголосили план “Перехоплення”, до якого долучились працівники кримінальної поліції ГУНП, Хмельницького районного управління поліції та працівників Старокостянтинівського відділу поліції. На мобільному блокпосту, на в’їзді в місто Старокостянтинів, квартирних злодіїв затримали. Усі троє виявились мешканцями Хмельницької області: двоє зі Славути ( 40 і 38 років) та один з Нетішина (29 років). В автомобілі зловмисників поліцейські виявили і вилучили значну кількість вкрадених речей: ноутбуки, планшети, мобільні телефони, ігрові приставки, ювелірні вироби, годинники, грошові кошти і навіть елітні парфуми. Були в салоні й “знаряддя праці” — рукавички та металеві кийки для зламування дверей.
Кримінальне провадження відкрите за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) ККУ. Слідчі дії тривають. Перевіряється причетність затриманих до вчинення аналогічних злочинів як на території Хмельницької, так і інших областей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *