Пріоритет

Мрійте. Прагніть. Досягайте.

Обдаровані діти, провідні викладачі та митці отримуватимуть стипендії міської ради. Рішення про призначення стипендії міської ради у 2021 році двадцятьом кращим провідним митцям і викладачам шкіл естетичного виховання міста Хмельницького ухвалили депутати на 4-ій сесії міської ради. Персональні стипендії по 3000 грн щомісяця отримуватимуть сподвижники культурно-мистецького життя Хмельницького, чия творча робота здобула широке визнання і служить збагаченню духовності та культурних цінностей.
Відповідно до розпорядження міського голови Олександра Симчишина, грошові винагороди міської ради у 2021 році отримають й обдаровані діти. Серед них 14 переможців різноманітних конкурсів в галузі вокального, театрального, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, а також хореографії. Розмір їх щомісячної стипендії становитиме 1800 грн.
Зі списком обдарованих дітей міста Хмельницького, яким присуджено стипендії Хмельницької міської ради на 2021 рік, а також зі списком провідних митців та викладачів шкіл естетичного виховання м. Хмельницького, яким призначені персональні стипендії Хмельницької міської ради на 2021 рік, можна ознайомитись на сайті Хмельницької міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *