Від слова до діла

Ще одна школа — до першого вересня

Триває будівництво нового корпусу для початкових класів ліцею №17 м. Хмельницького. Це двоповерхова будівля площею понад тисячу квадратних метрів. Розраховано приміщення на девʼять класів. Для зручності новий корпус зʼєднають із основною будівлею школи.
Він розвантажить основний корпус. В нових просторих класах, розрахованих на 30 учнів, навчатися школярам буде значно комфортніше.
За словами директора ліцею Вадима Пірога, окрім аудиторій, у новому корпусі облаштують просторий спортзал площею до 200 метрів квадратних із роздягальнями.
Нині в двоповерховій будівлі проклали електромережі та встановили вентиляційну систему й взялися за оздоблювальні роботи.
“Випробовуємо будівлю на підключення опалення, без чого не зможемо розпочати внутрішнє оздоблення. За державними нормами для цього маємо додатково утеплити існуючу будівлю школи, а також підсилити її конструкцію. А ще облаштувати підйомник для переміщення маломобільних дітей на другий поверх нового корпусу школи”, — розповідає начальниця міського управління капітального будівництва Тетяна Поліщук.
Кошторис проєкту нового корпусу школи складає 15 мільйонів гривень. Сісти за парти в новобудові учні мають уже 1 вересня.
Паралельно будівництву корпусу на території ліцею №17 облаштовують спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Марина Зінов’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *