Актуально

Хмельницький стиль — на фестивалі модної індустрії

Наші виробники одягу за підтримки проєкту “Купуй Хмельницьке” взяли участь у Міжнародному фестивалі моди Kyiv Fashion 2021. Хмельницька міська рада традиційно підтримує цю ініціативу, відшкодовуючи з міського бюджету 50% вартості виставкових площ у Міжнародному виставковому центрі.
Презентувати нові колекції та налагодити контакти з потенційними партнерами до столиці приїхали: Bessa.ua — oдяг щасливих, M_Bocharova, By-FamilyStolyarchuk, Dias Sportshop, GATO домашній одяг, Bretelle, Vertex, SOCKS V&T та Breathe Experience.
KYIV FASHION — головна подія модної індустрії України. Протягом 20 років виставка є місцем зустрічі професіоналів світу моди, дуже точно відображає актуальні тенденції, а також напрямки розвитку галузі.
Kyiv Fashion об’єднує повний спектр спеціалізованих виставок легкої і текстильної промисловості, створюючи максимально вигідні умови для охоплення одразу декількох сегментів ринку. На виставці представлені різні групи товарів, включаючи жіночий, чоловічий і дитячий одяг, вечірній та дизайнерський, одяг великих розмірів, а також для активного способу життя й хутряні вироби. Численні подіумні та бізнесзаходи, що супроводжують виставку Kyiv Fashion, створюють атмосферу для плідного спілкування виробників, байєрів і дистриб’юторів.
Проєкт “Купуй Хмельницьке” створений з метою підтримки місцевих товаровиробників, підвищення їх конкурентоспроможності та збільшення впізнаваності місцевих торгових марок. Проєкт реалізується шляхом маркування в торговельній мережі області продукції місцевих товаровиробників особливими брендовими цінниками, аби привертати увагу споживачів до цієї продукції.
Активними учасниками проєкту на теренах області стали: мережі супермаркетів “Економ” та “АТБ”, фірмові магазини торгових марок “Верест” і “Зіньківські ковбаси” та інші. Загалом — це до 70 закладів торгівлі в 25 населених пунктах області. До проєкту уже приєднались понад 80 місцевих товаровиробників. Наразі патріотична ініціатива набуває все більшого поширення.

Тетяна Русанівська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *