оголошення

ВАКАНСІЇ

Відповідно до розпорядження міського голови оголошується конкурс на заміщення трьох вакантних посад головних спеціалістів управління земельних ресурсів та земельної реформи департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів.

Вимоги до претендентів на посади: громадянство України; вільне володіння державною мовою на рівні, визначеному Законом України “Про забезпечення функціонування української мови як державної”; вільне користування персональним комп’ютером та оргтехнікою; відсутність заборон, визначених частинами третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”; вища освіта відповідного професійного спрямування; стаж роботи не менше трьох років; аналітичні здібності, висока працездатність, вміння працювати в команді.
Для участі в конкурсі необхідно подати заяву про участь у конкурсі, належним чином оформлену особову картку (форма П2-ДС) з відповідними додатками, фотокартку розміром 4х6, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, копію першої та другої сторінок паспорта громадянина України, копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків, письмову згоду на обробку персональних даних, заяву про відсутність заборон та згоду на проведення перевірки, передбачених Законом України “Про очищення влади”, копію трудової книжки або послужного списку, копію військового квитка або приписного свідоцтва (для військовослужбовців або військовозобов’язаних), довідку про допуск до державної таємниці (у разі наявності), а також успішно скласти іспит.
Додаткова інформація надається кадровою службою за телефоном (0382) 65-03-29.
Заяви приймаються протягом 30 календарних днів від публікації оголошення за адресою: м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, к. 109.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *