Акцент

Проєкти, якими пишаємося

У місті триває реалізація Програми бюджетування за участю громадськості “Бюджет участі”. Щороку збільшується кількість і якість заявок.

За результатами голосування мешканців, переможцями в 2020 році стали 28 громадських проєктів на суму 2938,8 тисяч гривень.
Зас словами міського голови Олександра Симчишина, один з кращих — створення спортивного майданчика з тренажерами біля СЗОШ №8 та облаштування в цій школі поля з теракотових плиток.
Сподобався керманичу міста й проєкт тренажерного обладнання та облаштування спортивного майданчика біля НВК №2 в Дубовому.
Для заохочення хмельничан до занять спортом та оздоровлення, завдяки програмі придбано інвентар для з регбі. А також комплекти для занять дитячою легкою атлетикою та проведення міських змагань. Облаштовано кілька дитячих і тренажерних майданчиків й біля соціального готелю.
В результаті програми “Бюджет участі” придбано медичний апарат, за допомогою якого лікар “знаходить” судини дітей під час збору крові чи встановлення катетера.
Також оновлено інтерʼєр бібліотеки-філії №10 для дітей. Придбано ноутбуки, компʼютери, телевізор, кольоровий принтер, ігрову приставку, настільні ігри, книги з доповненою реальністю, бібліотечні меблі тощо.
Зазнав позитивних змін і міський Будинок культури. Тут встановлено світлове обладнання. Забезпечено динамічним сценічним освітленням заходи, які відбуваються в закладі.
Програма “Бюджет участі” дала змогу змінити й обличчя міста. Виготовлено та встановлено арт-обʼєкт у парку ім. Т.Г.Шевченка.
Освітлено історичну будівлю “Народний дім” (“Dom Ludowy”). Оновився фасад будинку, придбано прожектори. Виконано монтаж системи освітлення.
“Це проєкти, якими пишаємося. Ідеї належать нашим мешканцям. Переконаний, що хмельничани й далі мають долучатися до місцевих змін”, — каже Олександр Симчишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *