Подія

Мрія книжківчан здійснилася!

Ще в далекому 2012 році тодішній голова ветеранської організації Петро Мартинюк порушував питання перед владою, відкриття аптеки в мікрорайоні Книжківці, але мрія здійснилася лише цьогоріч. А втілила в життя мрію жителів мікрорайону приватний підприємець Оксана Шульжина, яка збудувала аптеку та сучасну автобусну зупинку за кошти своєї сім’ї. Тож у суботу о 12.00 депутат міської ради Сергій Болотніков розітнув стрічку з нагоди відкриття. Новобудову освятив настоятель храму Святої Параскеви Віктор Патерко.
У вітальному слові до земляків Оксана Олександрівна подякувала міському голові Олександру Симчишину та депутатському корпусу за допомогу в розв’язанні багатьох питань, які виникли в ході будівництва.
Також на урочистій події були присутні секретар міської ради Віталій Діденко, депутат районної ради Олена Болотникова та депутати міської ради Максим Мухарський та Альона Мельникова.
Після урочистої частини гурт “Книжківчанка” під керівництвом Олексія Радецького подарував присутнім запальні пісні. Особливо колектив порадував своєю піснею-визитівкою “Пісня про Книжківці”, яка давно стала для всіх книжківчан улюбленою.
Із щирою подякою для всіх, хто долучився до свята, а особливо своїм батькам, які допомогли їй у відкритті власної справи, виступила провізор Ірина Шульжина. Тож нарешті мрія книжківчан здійснилася і, вийшовши від сімейного лікаря, за кілька кроків вони зможуть придбати в аптеці необхідні ліки препарати.
Ми вдячні Оксані Олександрівні, міській владі, комітету самоорганізації населення на чолі з Оксаною Зіменко за втілення нашої мрії. Та є в нас іще одна мрія — відкрити дитяче кафе в Книжківцях. І я вірю, що ця мрія обов’язково здійсниться.

За дорученням ветеранів,
голова ПВО В.Коляденко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *