Зона беззаконня

Безглузда смерть

Правоохоронці встановлюють обставини смерті молодої жінки, на яку обвалилася бетонна плита з даху під’їзду. Трагедія сталася 21 січня у Шепетівці після опівночі на вулиці Героїв Небесної сотні.
Отримавши повідомлення про лихо, на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели огляд місця події, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та призначили судово-медичну експертизу.
“За результатами розтину встановлено, що смерть жінки настала від удару падаючого предмета, ознак насильницької смерті не виявлено. Наразі встановлюються всі обставини з метою прийняття рішення згідно з чинним законодавством. Також встановлюються свідки та очевидці події”, — зазначила інспектор сектора моніторингу, майор поліції Інна Чаховська.
Також було встановлено, що померла жінка 1988 року народження не проживала за цією адресою, а мешкала на вулиці 400-річчя Шепетівки. А будинок, де стався обвал дашка під’їзду, до січня цього року обслуговувало комунальне підприємство “Управдом”, а на даний час знаходиться на балансі ОСББ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *