на часі

Перший сніг не став викликом

Справжня зима прийшла в січні. За снігом та кусючими морозами ми насправді вже давно скучили. Та доки ми втішаємось зимовою погодою, cпецтехніка комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг цілодобово працює, розчищаючи сніг на дорогах і тротуарах.
За словами комунальників, для чергування на дорогах залучається 10-13 одиниць посипальної техніки та 4-5 тракторів МТЗ-82, обладнаних щітками та відвалами. У разі сніжних заметів техніка виходить 1-2 рази на добу, а при необхідності і 4 рази на добу. Для розчищення тротуарів, окрім двірників, залучають трактор МТЗ-82 зі щітками.
За словами заступника міського голови Василя Новачка, першочергово очищують магістральні та основні дороги, якими пересувається громадський транспорт. Проїжджу частину посипають сіллю або піщано-соляною сумішшю.
Всього на зимовий період заготовано до 6 тисяч тонн піщано-соляної суміші та більше 2,5 тисячі тонн солі. Уже використали майже 1,5 тисячі тонн піщано-соляної суміші та тисячу тонн солі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *