Кримінал

Сімейна драма з фатальним кінцем

Лікарям опікового центру не вдалося врятувати життя 33-річній жінці, яку напередодні Нового року облив бензином і підпалив рідний брат.

Інцендент стався в селі Романівка Чемеровецького району. Молода жінка прийшла до матері, щоб разом відсвяткувати Новий рік. Ввечері під час застілля між нею та 19-річним братом стався конфлікт.
Під час сварки молодик вибіг з літньої кухні, а повернувся з каністрою в руках. В одну мить він облив сестру бензином та підпалив на ній одяг. Жінка намагалася врятуватись від вогню ковдрою, але це не допомогло.
У вкрай важкому стані її терміново госпіталізували до Хмельницького обласного опікового центру. На третій день її стан стрімко погіршився.
За словами анестезіолога медзакладу Максима Кабачинського, в жінки з’явились ускладнення опікового шоку та відмовили нирки. А під ранок 5 січня вона померла.
У селі кажуть, родина була неблагонадійною: усі, без винятку, пиячили, а 19-річного Івана, який вчинив підпал, односельці вважають неадекватним.
Наразі поліція оголосила йому про підозру і затримала, обравши запобіжний захід — два місяці тримання під вартою. Відкрите кримінальне провадження за статтею “замах на умисне вбивство” правоохоронці згодом перекваліфікували на “умисне вбивство”, санція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *