прикмети-2021

Білий металевий Бик: терпіння, стриманість і відповідальність

Чий би бугай не скакав, а телятко наше! — кажуть українці. Якщо так характеризувати рік, що відчиняє двері в майбутнє, то продовжити думку можна так: якими не будуть нові виклики, маємо терпляче і мудро їх долати, пам’ятаючи, що отримаємо стільки, скільки вкладаємо, і на шиї норовливого Бика абитак довго не проїдеш — скине. А ще стихія наступного року — Земля, і цей час, на думку астрологів, буде більш спокійним, ніж 2020 рік. Крім того земля для українця — головне багатство.

Яка ж характеристика головного символу року за східним календарем? Як запевняють астрологи, в китайському календарі кожен рік має три важливі характеристики: тварину, стихію і колір. Білий металевий Бик посідає друге місце в китайському зодіаку.
Чому металевий? Металевий Бик дуже працьовитий, він завжди зайнятий і завжди пам’ятає про свої цілі. Метал зробив його більш активним і сміливим у вчинках. Він швидше, ніж Бики інших стихій, пристосовується до нових умов. Ну, а долати будь-які труднощі йому так само допомагають сильний характер і наполегливість.
А чому Білий? У давнину в Китаї білий колір вважали одночасно символом чистоти і віроломства. Крім того, білий колір асоціювався зі старістю, осінню, в’яненням, завершенням життєвого циклу. Тому білий колір одягу в Китаї означає траур, смирення.
Вважається, що Білий металевий Бик впевнений у собі, працьовитий і не терпить поспіху. Він постійний у своїх звичках і перевагах. Завзято домагається своїх цілей. Щоб домогтися прихильності Бика, доведеться докласти зусиль. У важких ситуаціях знадобляться наполегливість і рішучість. Але Бик прихильно ставиться до тих, хто діє чесно, відкрито і відповідально.
Бик не налаштований на нові знайомства і стриманий, тому на особистому фронті не форсуйте події, а дозвольте всьому йти своєю чергою. Якщо Бика вивести з себе — мало не буде нікому. Загалом 2021-й — не найкращий час для пристрасних романів. Бик — прихильник спокійних, серйозних відносин і домашнього затишку.
У бізнесі та фінансах 2021 рік загалом благополучний. Однак слід враховувати, що Бик консервативний, тому нові проєкти можуть пробуксовувати, а впровадження змін може зустріти несподівані перешкоди. Але якщо наполегливо працювати і не пасувати перед труднощами, ви обов’язково досягнете успіху.
Зустрічати рік Бика найкраще вдома, в колі рідних і коханих людей. Галасливі вечірки і дискотеки Бику не до душі. На стіл найкраще подавати страви з овочів, м’ясо з картоплею, звичні новорічні салати, соління і консервацію. Для напою оберіть компот, морс, натуральний сік. Уникайте телятини і яловичини, оскільки це може образити Бика. Краще використовуйте інші види м’яса.
Щоб гідно зустріти Рік Бика, вибирайте одяг білих чи світлих кольорів. Жінкам підійдуть легкі сукні, металеві прикраси і пояси, сріблясті сумочки і туфлі. Чоловіки можуть одягнути бежевий костюм і білу сорочку. Уникайте червоного кольору в одязі, щоб не розлютити Бика.
А ще він цінує тих, хто не відвертається від прохань близьких.
Роботи в 2021 році буде багато. І тим, хто чесно працює, Бик обов’язково допоможе піднятися кар’єрними сходами, налагодити бізнес, вигідно вкласти заощадження і в цілому отримати гарну винагороду за виконану роботу.
З фінансами все буде складатися вдало. Пощастить тим, хто бажає накопичити або заробити на нерухомість, придбання автомобіль.
Але для того, щоб залучити гроші, любов і удачу, потрібно виконати певні ритуали, щоб задобрити символ року.
Перед Новим роком потрібно повернути всі борги і позичені речі. Якщо цього не зробити — ви будете в боргах весь наступний рік.
Обов’язково вибачте всі образи і помиріться з людьми, з якими посварилися.
31 грудня потрібно підбити підсумки року, що минає. Випишіть на листочок свої досягнення за 2020 рік і плани на наступний. Символ року Бик цінує цілеспрямованість і вміння планувати майбутнє.
Під час свята не можна сваритися, лихословити і сперечатися з іншими — інакше весь рік мине у сварці.
Не можна прати, прибирати в будинку і виносити сміття після заходу сонця 31 грудня — так можна накликати біду. Навіть якщо ви не встигли щось прибрати в будинку, просто розслабтеся і відпочивайте. Заборонено 31 грудня і 1 січня пускати гостей у спальню господарів — це може накликати подружню невірність.
Не потрібно використовувати червоний колір в одязі і прикрасах ялинки. На новорічний стіл не варто подавати страви з яловичини.
Що важливо для наших скромних сімейних бюджетів: Бик любить скромність і простоту — це потрібно враховувати при виборі вбрання, ялинкових прикрас, подарунків, застілля. І найголовніше — зустрічайте свято з гарним настроєм: це найкращий ритуал для щастя й здоров’я в новому році.

Тетяна Русанівська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *