Офіційно

Нагороди за мужність

Почесної відзнаки Хмельницької міської громади “Мужність і відвага” удостоєні учасники російсько-української війни: Дєєв Іван Анатолійович; Іванчук Сергій Олександрович; Марценюк Юрій Сергійович; Неживий Микола Миколайович (посмертно); Коваль Володимир Валентинович (посмертно).
Рішення про нагородження хмельничан, які проявили виняткову мужність, героїзм та відвагу під час захисту кордонів України та її територіальної цілісності, ухвалили депутати міської ради під час чергової другої сесії, яка відбулася 23 грудня.
Нагороди вручать рідним Героїв. Разом з Почесними відзнаками родини загиблих під час війни на сході України отримають грошову винагороду — 10 мінімальних заробітних плат, збільшену на суму сплати податку з доходів фізичних осіб. На це передбачені кошти у бюджеті Хмельницької міської територіальної громади на 2021 рік.
Нагадаємо, на черговій сесії міськради депутати одностайно проголосували за програму підтримки учасників АТО. Окрім виплати одноразової матеріальної допомоги, безоплатної реабілітації та пільг за комунальні послуги, в бюджеті перебачили 4 мільйони гривень на придбання учасникам російсько-української війни житла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *