на часі

Бригади, шикуйтесь!

На базі КП “Хмельницький міський лікувально-діагностичний центр” створено дві додаткові бригади для забору зразків біологічного матеріалу в пацієнтів із підозрою на коронавірус.
“Створення додаткових бригад дозволить проводити забір у більшої кількості пацієнтів, а також зменшити навантаження на медичних працівників”, — зазначила медична директорка КП “Хмельницький міський лікувально-діагностичний центр” Альона Мединська.
До цього часу на базі центру працювали чотири мобільні бригади. При нормі в 150 зразків у місяць бригада виконувала 647-740 заборів матеріалу. Для того, щоб зменшити навантаження на медпрацівників та охопити більшу кількість пацієнтів із підозрою на COVID-19, у жовтні було створено по одній мобільній бригаді на базі КП “Хмельницький міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1” та КП “Хмельницький міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2” Хмельницької міської ради. Отже, сьогодні в місті працюють уже вісім мобільних бригад для забору зразків біологічного матеріалу від пацієнтів з підозрою на коронавірусну хворобу COVID-19.
Із сайту міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *