Споживач

Традиційний День клієнта у “Хмельницькгазі”

Уже стало доброю традицією щороку, напередодні новорічно-різдвяних свят відзначати День клієнта, підбивати підсумки року та визначати вектори співпраці на наступний рік.

А також, безперечно, дякувати споживачам: за співпрацю, багаторічну довіру газорозподільній компанії, за спільну мету в наданні та отриманні послуг з доставки блакитного палива.

Однак, якщо останніми роками свято клієнтів проходило гучно, з відвідуванням споживачами Клієнтських просторів 104.ua, то цьогоріч святкування особливе – у онлайн-форматі.

“Так, час світової пандемії змінив кожного з нас, змінив і наше спілкування з клієнтами. Однак ми знайшли вихід! Ми всі просто перейшли онлайн! Адже на сьогодні уже майже 250 тисяч наших клієнтів користуються Особистим кабінетом на сайті 104.ua, мобільними додатками, вайбер і телеграмботами.

Адже ми — сучасні, діджиталізовані та дбаємо як про здоров’я клієнтів, так і наших менеджерів”, — зазначає керівник Клієнтського простору 104.ua Юлія Стрілець.

І справді, за час карантинних обмежень “Хмельницькгаз” зберіг найцінніше: довіру та взаємозв’язок з-понад 400 тисячами споживачів газу!

Відтак протягом тижня споживачі мають можливість взяти участь у онлайн конкурсах, відповісти на запитання вікторин на офіційній сторінці АТ “Хмельницькгаз” у мережі Facebook та виграти газосигналізатори, смартфони, фірмові чашки від газовиків.

А на завершення святкування свої кращі твори для споживачів виконає онлайн талановита скрипалька, Заслужена артистка України, солістка Хмельницької обласної філармонії Майя Онищук.

Тож дякуємо за вашу довіру, шановні споживачі газу! Щиро вітаємо з усіма прийдешніми святами!

“Хмельницькгаз”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *