Сьогодення

Свято вже на порозі

У Хмельницькому запалили новорічну ялинку та відкрили різдвяний ярмарок

Новорічна ялинка, різдвяний ярмарок та карантин — явища несумісні. Здається, навіть написані підряд ці слова видаються колючими і ріжуть вухо. Але за десять місяців пандемії мимоволі ми починаємо звикати до речей, які раніше нам точно видались би дивними, вчимося обживати обмежений простір і спілкуватися з друзями у зумі. Тож з розумінням поставились до того, що відкриття різдвяного ярмарку та новорічної ялинки цього року вперше відбулось без яскравого масового дійства, гулянь, великої сцени та концерту.
А ось святкового настрою ніхто не відміняв. Проскурівська, як і торік, вбралася на новорічно-різдвяний період і стала магічною та казковою. Попри те, що ялинку встановили в економічному режимі, щоб не витрачати зайві кошти з бюджету, не оновлювали й святкову ілюмінацію. Замінили лише одну цифру на новорічному тунелі, який манить у свій простір не лише оригінальним виглядом, який є ідеальним місцем для сімейних фотосесій, а й магічною атмосферою. А ще нагадує про рік прийдешній.
Ми всі дуже хочемо, щоб він став кращим і обов’язково без коронавірусу.
Дещо інакше, ніж зазвичай, запрацював різдвяний ярмарок. Поменшало торгових будиночків, які розташовані не так щільно, як торік. Якщо не будуть запроваджені суворі карантинні обмеження, працюватиме ярмарок аж до 20 січня.
“Засвітили новорічну ялинку і дали старт роботі вже традиційного новорічно-різдвяного ярмарку. Вже кілька років поспіль зробили це першими в країні. Вже кілька років поспіль він — неймовірний!
На жаль, без звичних уже вистав, парадів і концертів. Мусимо перетерпіти обмеження, щоб забути про них назавжди…
Але, незважаючи ні нащо, хочемо дарувати позитивний настрій! Позитив, радість, добро, очікування мрій і змін роблять нас сильнішими і впевненішими!
Гарного всім настрою і будьте здоровими!”, — сказав міський голова Олександр Симчишин.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *