офіційно

Міський голова Олександр Симчишин склав присягу

У четвер, 26 листопада,  після офіційно оголошених результатів виборів ЦВК, відбулася  перша сесія  Хмельницької міської ради VIII скликання.

Голова Хмельницької міської територіальної виборчої комісії Віталій Швед зачитав протокол виборчої комісії та  вручив новообраним депутатам посвідчення. Після цього Олександр  Симчишин, якого громада вдруге обрала міським головою, віддавши  86,83% електоральних голосів, склав присягу   на Конституції Укаїни та «Острозькій Біблії»

Також  Олександр Симчишин подякував  виборцям  за високу довіру, яку вони  продемонстували вже вдруге,  і зазначив, що це дуже серйозна відповідальність перед громадою.  

«Разом зі мною до роботи приступили 42 новообрані депутати восьмого скликання. Тому кожне слово моєї присяги має стати законом і для них. Наша громада виросла. Маємо нові виклики і багато, дуже багато роботи.

Маємо зробити все, щоб у 2025 році кожен міг впевнено сказати, що Хмельницький став ще значно кращим, комфортнішим, ніж був у 2020-му.

 Щиро вірю,  що ми будемо працювати як єдине ціле і надалі робитимемо Хмельницький щодня новим», – сказав  міський голова, звертаючись до новообраних депутатів.

На першому пленарному засіданні сесії депутати розглянули кілька організаційних питань. Друге засідання відбудеться за тиждень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *