анонс

Різдвяний ярмарок буде!

Карантин карантином, а новорічно-різдвяні свята не за горами. Якими б страхами нині не були скуті люди, дух грядущих свят уже відчувається в повітрі. Поволі на лавках крамниць зʼявляються новорічні прикраси, з вітрин виглядають штучні ялинки. Зі святковим настроєм і пандемію легше пережити. На Новий 2021 рік особливі сподівання, що все лихе нарешті відступить.
Хмельницький також щиро сподівається на хороше й прагне свята. Хай не буде феєричних новорічних гулянь усім містом, але кожен має створити атмосферу свята вдома. Тому на Проскурівській біля головної ялинки міста, яку вже встановили, традиційно розгорнеться Різдвяний ярмарок із гірляндами, дощиком, іграшками на ялинку, карнавальними масками та іншою святковою атрибутикою, що створює гарний настрій.
Звісно, святкові торги розгорнуться за всіма карантинними правилами безпеки. За словами начальниці міського управління торгівлі Руслани Сідлецької, на цьогорічному ярмарку буде вдвічі менше будиночків із крамом, ніж минулими роками. Розташовуватимуться вони так, щоб між ними був ширший прохід, розме-жовуватимуться стрічками. Кожен продавець та відвідувач ярмарку забезпечуватимуться всіма необхідними санітарними засобами. Тому відвідини ярмарку будуть відносно безпечними, але більше сподівань на самих відвідувачів, які мають не забувати про маски, дистанцію та мінімальний контакт із оточенням. Цьогоріч карнавальну маску краще одягнути лише вдома, в інших місцях — гігієнічну.
Офіційного відкриття ярмарку, як і головної новорічної ялинки міста, не буде. Створена на центральній вулиці святкова атмосфера тішитиме хмельничан із початку грудня до середини січня. Звеселятимуть цікаві фотозони, розроблені до свят місцевими підприємцями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *