Новини

Гречани — Староміська

Зі вчорашнього дня в місті почав курсувати громадський транспорт за маршрутом №8: “ВО “Алмаз” (мікрорайон Гречани) — вул. Староміська”. Працюватиме на цьому відрізку два тролейбуси.

Зі вчорашнього дня в місті почав курсувати громадський транспорт за маршрутом №8: “ВО “Алмаз” (мікрорайон Гречани) — вул. Староміська”. Працюватимуть на цьому відрізку два тролейбуси.
Роботу додаткового транспорту організовано відповідно до розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня на території міста Володимира Гончарука.
“Організувати з 25 листопада тимчасові перевезення пасажирів на тролейбусному маршруті сполученням “ВО “Алмаз” (мікрорайон Гречани) — вул. Староміська”, за умови наявності під час таких перевезень у водіїв/кондукторів та пасажирів засобів індивідуального захисту та з дотриманням відповідних санітарних і протиепідемічних заходів, у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб”, — йдеться у розпорядженні.

Лариса Лазаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *