Добрі справи

Народна любов у дії

До цьогорічного Дня гідності та свободи, який українці відзначатимуть 21 листопада, хмельницькі волонтери готувались заздалегідь: адже щороку в ці дні вони поспішають з доброчинним вантажем на Схід, до наших воїнів ЗСУ та добровольчих загонів, для яких народна підтримка — не просто чергова нагода отримати подарунки, а необхідні для життя в умовах війни речі, одяг, ліки, а часто й деталі бойової техніки та спорядження. З початку бойових дій наші волонтери, члени ВП ГО “ДІЯ”, роботу якої на Хмельниччині координує Валентина Базилюк, опікуються чеченським батальйоном ім. шейха Мансура Української добровольчої армії.
“Зараз ми збираємо подарунки для наших братів-чеченців УДА та для воїнів підрозділу “Богдан” ЗСУ, — розповідає Валентина Базилюк. — Вдячні усім, хто нам допомагає. Жителі села Олешин принесли нам овочі, тож заготовили чимало консервації, напекли різноманітних смаколиків, приготували іншу провізію, якою нас постачають місцеві підприємці, котрі завжди відгукуються на наші прохання. У цю працю ми вкладаємо душу, бо в кількох волонтерок чоловіки теж захищають Україну на Сході. Вдячні також за особливі подарунки — дитячі малюнки та сувеніри, а ще традиційні обереги, серед яких і чудові мотанки, які зробили школярики СЗОШ №№21, 22, 24, НВК №№4 і 7 та вихователі ДНЗ №40. Від щирого серця дякуємо також директору БДФ “Щедрику-Ведрику” Олександру Блюхеру та його чудовій команді, громаді села Олешин, а також настоятелю храму Христа Царя Всесвіту отцю Миколаю та парафіянам.
Після повернення з бойових позицій наші волонтери і їхні добровільні помічники розпочинають підготовку наступної поїздки — до різдвяно-новорічних свят” .

Тетяна Слободянюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *