Офіційно

Кадрові зміни у міськраді

Майже півсотні питань розглянули члени виконавчого комітету Хмельницької міськради старого скликання. Новий склад виконкому вже Хмельницької ОТГ призначать під час сесії нового скликання, яке, скоріш за все, відбудеться на початку грудня.

Члени виконавчого комітету розглянули майже півсотні питань, які стосувались транспорту, зовнішньої реклами, оренди комунального майна, земельних аукціонів, виплат матеріальної допомоги на лікування містян, питань, висунутих службою у справах дітей, та пов’язаними з визначенням тимчасових перевізників. Працювали в робочому форматі злагоджено та плідно.
“Виконавчий комітет діючого скликання був потужним та професійним. Жодних проблем, скандалів, конфліктів не було. Всі рішення, які громада висувала, виконком завжди підтримував, тому всім членам виконкому надзвичайно вдячний. Я думаю, що той рівень професійності, який був, — це висока планка, а наступний має бути ще кращим, бо ми постійно піднімаємо планку”, — зазначив міський голова Олександр Симчишин.
За словами міського голови, новий склад виконкому буде дещо більший, ймовірніше замість 14 членів виконкому буде 18, оскільки Хмельницький буде центром ОТГ.
“Обов’язково до виконкому входитимуть старости в тих старостинських округах, які ми визначимо сесією міськради, і далі формування виконкому відноситься до повноважень міського голови. Я імовірніше звернуся до фракцій, які подолали п’ятивідсотковий бар’єр, аби вони запропонували кандидатів, і далі я вже вирішуватиму, чи вносити їх на розгляд депутатів чи ні”, — каже Олександр Симчишин. За словами міського голови, однозначно до складу нового виконавчого комітету мають увійти і представники бізнесу, і представники громади.

Хмельницький міський голова підписав документи про звільнення двох працівників апарату міської ради.
Заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Нестерука звільнено 16 листопада. Відповідний документ очільник Хмельницького підписав 10 листопада.
Як ідеться у розпорядженні, причина звільнення — “досягнення граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування”.
17 листопада з тієї ж причини звільнено завідувача відділу роботи зі зверненнями громадян Анатолія Савченка. Відповідне розпорядження Хмельницький міський голова підписав 6 листопада.
Нагадаємо, 26 жовтня під час пресконференції Олександр Симчишин заявляв про зміни у кадровому складі міської влади, причому суттєві.
“Є частина людей, з якими змушені будемо попрощатися у зв’язку з віком та із забороною їм займати ті чи інші посади. Тут відбудеться природна заміна. Серед заступників зміни будуть дуже і дуже суттєві. Більше, ніж наполовину”, — зазначив тоді міський голова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *