Вибори-2020

Мером обраний вдруге: Олександр Симчишин побив усі рекорди

Ось вам і рейтинг! У 2020 році авторитетна соціологічна група “Рейтинг” на замовлення Міжнародного республіканського інституту провела опитування щодо діяльності міських голів та муніципалітетів. Згідно з результатами рівень схвалення діяльності Хмельницького міського голови Олександра Симчишина — найвищий в Україні. Йому висловили довіру 80 відсотків хмельничан. Відтак наш мер за рейтингом довіри містян — на першій сходинці в Україні. Найбільше балів серед муніципалітетів набрала й команда Олександра Симчишина. Рівень довіри до діяльності Хмельницької міської ради серед усіх обласних центрів склав 71%. Це також перше місце в Україні. А вже у жовтні цього ж року згідно з інформацією аналітичного порталу “Слово і Діло”, Олександр Симчишин посів перше місце й став найвідповідальнішим міським головою в Україні.
Як кажуть, коментарі зайві, адже 25 жовтня на місцевих виборах хмельничани підтвердили правдивість цих престижних, авторитетних та професійних рейтингів, віддавши свій голос за Олександра Симчишина. Відтак його блискуча перемога була передбачуваною попри масштабну брудну кампанію, бездоказові фейки, абсурдні звинувачення і безглузді заклики, які застосовували кандидати-конкуренти.
6 листопада міська територіальна комісія оголосила результати голосування за Хмельницького міського голову й офіційно підтвердила його перемогу на цьогорічних виборах. Згідно з протоколом ТВК Олександр Симчишин отримав 86,83 відсотка голосів виборців, які 25 жовтня прийшли на дільниці. За нього проголосували 74062 людини. Це найкращий результат в Україні з усіх обласних центрів. Тож Хмельницький знову в лідерах!
Другу сходинку на “мерських перегонах” посіла висуванка від партії “Слуга народу” Інна Ящук, яка отримала всього 4181 голос виборців. Висуванець від партії “За конкретні справи” Анатолій Собко здобув 2184 голоси, висуванець від Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” Богдан Лукашук — 1867 голосів та висуванець від партії “Сила і честь” Іван Гончар — 1773 голоси.
“Тепер уже офіційно! Найкращий результат з усіх обласних центрів!
Дякую всім, друзі!” — написав Олексанр Симчишин на своїй сторінці у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *