Проєкт

Розумне довкілля для малечі

У рамках реалізації проєкту “Розумне довкілля. Хмельницький” з жовтня запроваджено сортування відходів у дитсадочках міста. Усі 43 заклади дошкільної освіти отримали комплекти для сортування відходів — пластик, папір, батарейки, змішані відходи, а також інформаційні плакати про сортування з зображенням пса-амбасадора “Розумне довкілля” Гуфі.
Вихователі та методисти ДНЗ проводять різнопланові навчальні заходи та вчать дітей особливостей сортування відходів за допомогою ігор, розповідей, казок, мультфільмів тощо. Дистанційна робота з сортування також проводиться з батьками вихованців ДНЗ.
Самі ж представники дошкільних закладів постійно комунікують у соціальних мережах та у форматі Zoom-зустрічей спільно з представниками офісу реалізації проєкту “Розумне довкілля. Хмельницький” та з колегами для обміну досвідом, поширення цікавих методик навчання.
Також дитячі садочки відві-дує Екобус, представники якого розповідають дітям про небезпечні відходи та чому їх важливо не викидати до загального сміття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *