Актуально

Звернення Олександра Симчишина до хмельничан

Дорогі друзі!

Виборча кампанія добігає завершення, зовсім скоро ви обиратимете місцеву владу — своє майбутнє на найближчі п’ять років. Я особисто провів особливу виборчу кампанію. Фактично, взагалі її не проводив. Моє обличчя не набридало вам з білбордів і сітілайтів, я не знімав новомодних роликів з квадрокоптерів десятками камер. Для мене виборча кампанія — підсумок. Підсумок моєї діяльності за п’ять років. Підсумок діяльності усієї команди. Увесь цей час я працював заради змін. Наполегливо, чесно, сумлінно, щодня змінюючи місто. Ми будували, ремонтували, допомагали людям. Нові дитячі садки, школи, спортивні і дитячі майданчики, стадіони. Ремонти в житлово-комунальному господарстві. Нові дороги і прибудинкові. Заміна мереж тепло- і водопостачання. Ремонти зливових каналізацій. Сприяння бізнесу для створення нових робочих місць.
Як наслідок — Хмельницький — найкомфортніше та найконкурентоспроможніше місто в Україні у 2020 році! Саме у нас найлегше вести бізнес. Наше місто — єдине в Україні отримало нагороду Ради Європи у 2019 році. Ми — переможці премії “Екотріумф”. Це наш з вами спільний успіх!
Я і команда готові продовжувати зміни! Маємо багато проєктів, які треба завершити: збудувати Палац спорту, запустити індустріальний парк, вирішити остаточно питання сміттєпереробки. Далі будувати дороги, прибудинкові території, ремонтувати школи, лікарні, будинки. Продовжувати щодня змінювати і розвивати місто.
Готові поширювати успішний досвід на всю Хмельниччину!
25 жовтня — день вашого вибору! Підтримайте подальші зміни у Хмельницькому! Підтримайте зміни в області!
Разом ми зробимо більше!
Олександр Симчишин, №3 в бюлетені на посаду міського голови Хмельницького.
Команда Симчишина — №5 у бюлетені до Хмельницької обласної та міської ради, №9 — до районної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *