Знай наших!

Кращий хімік України — у Хмельницькому

День учителя у Хмельницькому відзначився особливою подією. Звання найкращого вчителя хімії в Україні від національної премії Global Teacher Prize Ukraine отримала педагог Технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами ім. А.Мазура Наталя Зима. Також вона потрапила в десятку найкращих учителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine-2020. Це — щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін.
Інноваційний підхід Наталі Зими — використання смартфонів для пояснення теми, що дає гарні результати. Ще задовго до карантину на уроках хімії гаджети стали помічниками у навчанні, учні виконували завдання онлайн.
За нетрадиційну методику викладання Наталя Зима отримала 200 тисяч гривень від родинного фонду “Zagoriy Foundation”: 100 тисяч — для власних потреб і 100 тисяч — для потреб навчального закладу, де працює.
І це ще не всі відзнаки. Від Асоціації європейських провайдерів RIPE NCC Дельтахост на 30 тисяч гривень вчителька отримала обладнання для дистанційного навчання. А для хімічної лабораторії ТБЛ від компанії “Дніпро-Техноцентр” — електронно-вимірювальний комплекс.
“Cаме вчитель зацікавлює школярів предметом, завдяки педагогу в дітей виникає бажання навчатися та поглиблювати знання. У перспективі такі вмотивовані діти стають професіоналами, розвивають країну”, — вважає Наталя Володимирівна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *