Вибори-2020

Готові почути: “Команда Симчишина” відкрила громадську приймальню

Для тих, хто потребує допомоги, і тих, хто хоче допомагати

Партійці кажуть, що їхня політсила об’єднала хмельничан, котрі люблять місто і готові долучатися до його розвитку. Відвідувачів очікують і в стінах громадського офісу, бо “Команда” не обмежується лише списками кандидатів у депутати, а приймає всіх містян, які платять податки, пропонують ідеї чи зауваження тощо.
“У громадській приймальні “Команди Симчишина” хмельничани зможуть поспілкуватися і з кандидатами в депутати різних рівнів, і з діючими депутатами, — пояснює Анастасія Ярова, депутатка міськради. — Чекаємо ініціативних містян, з якими разом вирішуватимемо проблеми і плануватимемо роботу на прийдешні п’ять років”.
Крім цього, “Команда Симчишина” запрошує до співпраці волонтерів.
“Будемо вдячні за будь-яку допомогу. Наприклад, у розповсюдженні друкованих матеріалів, агітації у наметах, навіть у поширенні інформації про нас у соцмережах, — каже Віталій Діденко, депутат міської ради. — Ми ведемо чесну виборчу кампанію, не маємо фінансових потоків від олігархів, тому розраховуємо на підтримку хмельничан”.
Також мешканці міста й області мають змогу долучитися до команди однодумців через сайт політичної партії https://2020.km.ua. На цьому Інтернет-ресурсі кожен може отримати вичерпну інформацію про лідерів, результати роботи та плани на майбутнє “Команди Симчишина”.
До спілкування запрошують не лише хмельничан, а й мешканців прилеглих сіл, які увійдуть у тергромаду, а також усієї області.
В офісі гарантують не лише надати відвідувачам вичерпну інформацію про кожного кандидата, але й розповісти про особливості цьогорічного голосування, зміни в правилах та законодавстві.
Громадська приймальня знаходиться на вулиці Соборній, 44/1. Працює офіс з 10.00 до 19.00. Звернутися до “Команди Симчишина” можна і телефоном: 097-776-75-62.
Віталій Підгайчук
^^

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *