Політика

Обласна організація ВО “Свобода” висунула кандидатів на місцеві вибори

17 вересня в Хмельницькому відбулася конференція
Хмельницької обласної організації ВО “Свобода” з висунення кандидатів
на місцеві вибори, що відбудуться 25 жовтня.

На конференції було висунули кандидатів до Шепетівської та Кам’янець-Подільської районних рад, а також Нетішинської, Полонської, Славутської, Дунаєвецької міських рад.
Кандидатом на міського голову Хмельницького висунуто Олександра Симчишина, міського голову Нетішина — Олександра Марчука, міського голову Полонного — Ярослава Шпега, голову Старосинявської селищної ОТГ — Валентина Дроздовського.
Також конференція рекомендувала Кам’янець-Подільській та Шепетівській міським організаціям ВО “Свобода” висунути на посади міських голів Михайла Посітка та Михайла Полодюка.
“Свободівці Хмельниччини сформували потужну і досвідчену команду, яка готова обійняти владу в області і має план розвитку регіону. Ми йдемо на ці вибори перемагати і змінювати життя українців у кращий бік”, — наголосив голова Хмельницької обласної організації ВО “Свобода” Олег Лопатовський (на фото).
“Впродовж останніх п’яти років Хмельницький показав високі темпи соціяльно-економічного, культурного розвитку, яких не було впродовж усіх років незалежності України. Ми займаємо провідні місця в рейтингах від різних експертних середовищ. Ми справами довели, що націоналісти у владі можуть бути успішними керівниками і пропонуємо іншим громадам брати з нас приклад”, — зазначив Хмельницький міський голова, свободівець Олександр Симчишин.
Микола Білий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *