Подія

Спільна молитва за Україну

20 вересня Блаженніший Митрополит
Епіфаній здійснив архіпастирський візит
до Хмельницької єпархії.

В обласному центрі на території храмового комплексу Всіх Святих Землі Української предстоятель Православної Церкви України освятив скульп-турні композиції Божої Матері та святого Апостола Андрія Первозванного — просвітителя Руси-України.
У спільній молитві за Хмельницький, за наш край, за Україну, її військо і Незалежність узяв участь і Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.
Звертаючись до присутніх, Блаженніший Митрополит зазначив, що ми живемо в непрості часи, але отримаємо перемогу, бо прагнемо, щоб у нашій оселі запанував мир.
“Вітаю всіх із тим, що сьогодні саме нам випала честь бути свідками освячення чергових наших перемог, бо будівництво храму Всіх Святих Землі Української, скульптури Божої Матері та святого Апостола Андрія Первозванного — це наші маленькі українські перемоги. Дякую вам, Ваше Блаженство, за візит, за спільну молитву. Напередодні великого церковного свята Різдва Пресвятої Богородиці ми надихнулися на те, аби і далі творити богоугодні справи, допомагати людям, розбудовувати наше місто, Подільський край, державу і Українську Церкву, тому що без Української Церкви не можлива Українська держава і працюємо заради нашого міста, заради країни”, — наголосив міський голова Олександр Симчишин.
За розбудову Української Церкви міський голова отримав від Митрополита Епіфанія окрему грамоту.

Ольга Либа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *