Вибори-2020

Партія Симчишина висунула кандидатів

18 вересня у Хмельницькому відбулася конференція Хмельницької обласної організації партії “Команда Симчишина”, де присутні делегати висунули кандидатів у депутати до Хмельницької міської, обласної та районних рад на вибори, що відбудуться 25 жовтня 2020 року.

Кандидати від “Команди Симчишина” — це люди з абсолютно різних сфер діяльності: депутати рад різних рівнів, лікарі, науковці, волонтери, активісти, підприємці, колишні військовослужбовці, комунальники, освітяни, заступники Хмельницького міського голови, юристи, студенти — всі ті, хто кожного дня протягом останніх п’яти років працював, щоб зробити Хмельницький сучасним, інноваційним та комфортним. На відміну інших політичних сил, які лише обіцяли і продовжують обіцяти, партія “Команда Симчишина” вже продемонструвала суттєві зміни, які відбулися в місті, і вони очевидні.
Відтак Хмельницький став прикладом нової динаміки розвитку в Україні, займаючи лідерські позиції абсолютно в усіх сферах діяльності.
Саме тому партія “Команда Симчишина” є фаворитом на місцевих виборах, тобто має найбільші шанси з величезною перевагою виграти їх. Про це заявив міський голова Олександр Симчишин у своєму виступі на конференції. Адже разом зі своєю командою мер міста всього за п’ять років вивів Хмельницький у топ найкомфортніших та найперспективніших обласних центрів країни. Зумів кардинально змінити уявлення українців про владу міста й можливості громади, увійшовши в трійку найвідповідальніших мерів України та мерів-новаторів.
“2015 року я мав честь бути делегованим на посаду міського голови і тоді дуже багато людей мали сумніви: чи зможемо ми виграти вибори, а навіть якщо й зможемо виграти, то чи зможемо ми запропонувати хмельничанам щось інше, ніж те, що пропонують останні 30 років. Невеличкою командою ентузіастів, затятих, активних, ми відпрацювали виборчу кампанію і, завдячуючи підтримці хмельничан, здобули перемогу.
З тих пір щодня, щохвилини, щосекунди ми змінюємо Хмельницький. Показуємо, що ми абсолютно інші від усіх, хто декларував, але не міг зробити. Ми робимо і показуємо результат, бо, повірте, мало хто в містах збудував за чотири роки п’ять нових сучасних дитсадків, дуже мало в яких містах за п’ять років створено 15,5 тисячі робочих місць. Дуже мало міст, де були зроблені величезні кроки з розбудови велоінфраструктури, ремонту доріг, прибудинкових територій — все те, що ми робимо разом з вами щодня.
Всі, хто працює в міськраді, знає, що коли я ставлю завдання, то виконання цього завдання не означає завершений процес. Якщо ми побудували 10 км доріг — це тимчасовий успіх, бо на наступний рік ми маємо побудувати 20, через рік — 30, 40 км. Коли ми відкривали перший дитсадок у Ружичній — то це насправді була подія для Хмельницького, тому що останній добудований до цього був у далекому 1993 році. Але для нас то не було якимось успіхом, бо ми розуміли, що в 2017-ому буде ще один. У 2018-ому — наступний, у 2019-ому — ще один і т.д. Бо стратегія розвитку міста підготовлена нами разом з хмельничанами, написана до 2025 року. Величезна кількість наших проєктів та ідей має бути втілена до 2025 року. Ми кожен місяць, кожен день піднімали перед собою планку. Наступного року ми цю планку піднімемо ще вище, бо ніколи не зупиняємось на досягнутому. В нас залишається значна частина проєктів, які ще маємо реалізувати, це — питання сміттєпереробного комплексу, який ми обов’язково збудуємо. Це питання повноцінного запуску індустріального парку — він є, ми його створили, але на найближчу каденцію зробимо все, аби він працював, щоб як мінімум три тисячі хмельничан мали там роботу й отримували гідну зарплату, платили податки, і це давало б нам розвивати наше місто далі. Це завершення будівництва Палацу спорту, і він у Хмельницькому буде, бо “Команда Симчишина” — це об’єднання людей, які змінювали, змінюють і будуть змінювати Хмельницький. Нас чекає Хмельницький щодня новий у найближчі п’ять років, а для того маємо активно попрацювати найближчий місяць, маємо здобути впевнену перемогу на всіх рівнях, безапеляційну перемогу і після 25 жовтня єдиною командою з усіма хмельничанами продовжувати змінювати Хмельницький, рідний край”, — зазначив міський голова Олександр Симчишин у своїй промові.
Нагадаємо, чинний мер іде на другий термін. Сьогодні йому довіряють понад 80 відсотків хмельничан.

Лариса Світловська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *