Кримінал

ДТП з вісьмома постраждалими

Слідче управління ГУНП в Хмельницькій області відкрило кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса та легкового автомобіля, у якій травмувалося восьмеро осіб.
Аварія сталася 15 вересня приблизно о 18.00 у передмісті Хмельницького на автодорозі сполученням Чернівці — Житомир. Зіткнулися рейсовий автобус “ПАЗ 4205” під керуванням 50-річного водія, який рухався за приміським маршрутом “Хмельницький — Карпівці”, та автомобіль TESLA під кермуванням 31-річного хмельничанина. Внаслідок ДТП семеро пасажирів автобуса та водій TESLA отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості. Найбільше постраждали двоє. Їх одразу доправили у відділення реанімації. Один із них — водій автівки з переломом кісток тазу, друга пацієнтка — з травмою хребта. За словами заступника директора обласної лікарні з хірургічної роботи Володимира Монастирського, жінку вже перевели до нейрохірургії, а водія TESLA — до травматологічного відділення.
За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від трьох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на два роки, або арешту — до шести місяців. Розслідування триває.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *