Споживач

Сплачуйте за газ вчасно

Хмельницькгаз” звертається до подолян з проханням до 20 числа сплачувати за доставку газу.

Борг споживачів за отримані послуги з доставки газу сягнув критичної позначки – 27 млн грн!

Водночас, саме надходження від сплати за доставку – єдина можливість готувати майже 18 тис. км зношеної газорозподільної системи Хмельницької області до опалювального періоду.

Проводити необхідні технічні роботи, забезпечити цілодобове функціонування аварійної служби 104 та гарантувати безпечну та стабільну послугу з доставки блакитного палива 24/7.

Уже замінено більше 21 км сталевих підземних газогонів на поліетиленові, встановлено 70 відключаючих пристроїв та 24 сучасні шафові газорегуляторні пункти львівського заводу RGC Production. Усе задля безперебійної доставки блакитного палива у кожен населений пункт, до кожного споживача.

Більше 38% газопроводів області повністю зношені і їх число з кожним роком зростає, розповідає технічний директор АТ “Хмельницькгаз” Дмитро Дідич. – Однак борги споживачів у більш як 27 млн грн не дають можливості проводити необхідні планові роботи. Адже плата за доставку – єдине джерело фінансування робіт та функціонування компанії в цілому”.

Тож оплатити за доставку газу можна з дому, через онлайн-сервіси “Хмельницькгазу”:

Нагадаємо, що навіть у період карантинних обмежень, АТ “Хмельницькгаз”, як підприємство критичної інфраструктури, ні на мить не припиняє доставляти природний газ понад 400 тисяч подолян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *