Офіційно

Основні рішення: засідання виконкому

На черговому засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради, яке відбулося під головуванням міського голови Олександра Симчишина, розглянуто 39 питань порядку денного.

Члени виконкому підтримали проєкти рішень щодо надання одноразової грошової допомоги 28 мешканцям міста. Також прийняли традиційне рішення про відшкодування 50% вартості навчання у вищих навчальних закладах міста учасникам бойових дій. Цього разу компенсацію отримали шестеро осіб.
Підтримали члени виконкому рішення про передачу з балансу міської лікарні на баланс міської інфекційної лікарні, міської дитячої лікарні та міського перинатального центру пульсоксиметрів та концентраторів кисню, придбаних у рамках програми боротьби з коронавірусною інфекцією.
Також на розгляд сесії виконком направив проєкт рішення щодо розгляду пропозицій, які стосуються програми “Громадські ініціативи м. Хмельницького на 2021-2025 роки”, а саме: затвердження програми, порядку проведення конкурсу з визначення одержувачів бюджетних коштів та затвердження положення про конкурсну комісію з визначення одержувачів бюджетних коштів, передбачених на реалізацію програми.
На виконкомі депутати підтримали проєкти рішень щодо надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, переведення садових будинків у житлові. Традиційно частина питань стосувалася квартирного обліку при виконавчому комітеті міської ради, продовження договорів оренди комунального майна тощо.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *