Від слова до діла

Парк розваг чекає

Нещодавно у Хмельницькому завершили облаштування дитячого майданчика у сквері ім. Т.Шевченка, який став улюбленим місцем відпочинку і розваг дітвори. Ще один сучасний багатофункційний дитячий майданчик чекає на дітвору в парку ім. М.Чекмана. Його почали облаштовувати ще торік на місці старого.
Роботи розділили так, щоб уже в 2019 році можна було потішити дітлахів обновою. Тож влаштували 435 кв. м гумового покриття, встановили дві подвійні та одну потрійну гойдалки, три батути, дві каруселі, одна з яких — для діток з обмеженими можливостями, а для малечі — гойдалку на пружинці та канатний комплекс “Хвиляста дорога”.
Незабаром весь дитячий комплекс запрацює на повну потужність. Уже вклали понад 900 кв. м бруківки між гумовими зонами для активної гри, а також 330 кв. м гумового покриття. Встановили три подвійні гойдалки та одну гойдалку на пружинці. Поруч — нові зручні лавочки. Нині комунальники монтують трикутний лабіринт, а вже незабаром на майданчику облаштують оригінальний ігровий комплекс “Піратський порт” та нестандартний диск-балансир. Для безпеки малечі вздовж каналу ще встановлять 30 метрів паркану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *