Акцент

Спецавто для рятувальників

Позаминулої середи в Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області відбулася приємна подія — 21 родина рятувальників отримала ключі від квартир. Також суттєво поповнився автопарк та перелік спеціального обладнання. Серед переданих автомобілів — пожежний автомобіль першої допомоги Citroen Jumper, придбаний за кошти міського бюджету. Його вартість становить 3 млн 48 тис. грн.
“Надзвичайно приємно, що протягом п’яти років ми маємо можливість відзначати кращих рятувальників, покращувати їхню матеріальну базу. Хочеться, щоб люди, які щодня ризикують життям, мали нормальні житлові умови. Традиційно, як мінімум раз у рік, ми маємо можливість зустрічатися і вручати черговий автомобіль, іноді два, необхідне обладнання для роботи. Завдяки нашим платникам податків рятувальникам передано п’ять одиниць спеціалізованої сучасної техніки. Впевнений, що спів-праця продовжуватиметься і ми надалі робитимемо все можливе, щоб ваша матеріально-технічна база відповідала сучасним вимогам”, — зазначив міський голова Олександр Симчишин.
Ключі від автомобіля міський голова вручив начальнику першого державного пожежно-рятувального загону Олександру Свірчуку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *