Кримінал

Шість років в’язниці за торгівлю наркотиками

Працівники Хмельницької місцевої прокуратури в суді довели вину 40-річного мешканця обласного центру, який збував особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини.
Хмельничанина, який заробляв гроші на чужій біді, втягуючи у наркозалежність молодь, затримали торік на гарячому, коли він збував чергову партію наркотиків.
Тоді ж у його квартирі та автомобілі під час санкціонованого обшуку працівники поліції виявили та вилучили понад 20 згортків із психотропною речовиною амфетамін та особливо небезпечним наркотичним засобом канабіс, а також понад 60 боєприпасів, які пі-дозрюваний зберігав незаконно.
Під час слідства було встановлено, що підозрюваний їздив за фальшивим посвідченням та керував автомобілем попри встановлені рішенням суду обмеження через керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.
Як повідомив керівник Хмельницької місцевої прокуратури Валерій Заяц, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, 2 ст. 307 (збут психотропної речовини у великих розмірах та особливо небезпечного наркотичного засобу), ч. 1 ст. 263 (придбання та зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу), ч. 3, 4 ст. 358 (підроблення та використання підробленого документа) КК України.
Вироком Хмельницького міськрайонного суду мешканця обласного центру засуджено до шести років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна, крім житла.
За матеріалами пресслужби прокуратури Хмельницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *