Актуально

Після Січових Стрільців — Мельникова

У Хмельницькому збудують ще одну нову дорогу. Місту вона обійдеться у 63 мільйони гривень. Строк здачі в експлуатацію — 31 грудня 2024 року.

Згідно з даними сайту “Прозоро” у квітні відбувся тендерний аукціон на визначення виконавця будівництва нової вулиці Мельникова. Переможцем стало ТОВ “СТЛ+М” (с. Давидківці Хмельницького району).
І ось минулого тижня на перехресті вулиць Зарічанської та Старокостянтинівське шосе, де за планом повинна починатися дорога, встановлено інформаційний щит, у якому розповідається про майбутню дорогу.
Усі охочі можуть ознайомитися з планом, подивитися, де саме проходитиме нова дорога, дізнатися інформацію про підрядника, про те, хто виконуватиме авторський, технічний нагляд тощо. Звісно, найбільше ця інформація цікавитиме хмельничан, які живуть поряд, особливо, мабуть, мешканців новобудов. Зрештою, майбутня дорога приваблює ще й тим, що нею буде значно швидше й зручніше виїжджати зі Старокостянтинівського шосе на Трудову. Уже оголошено про початок виконання підготовчих робіт на об’єкті. Тож найближчим часом варто очікувати старту великого будівництва.
На інформаційному щиті вказано термін завершення спорудження дороги — кінець 2024 року.
Будівництво проходитиме у чотири черги. Дорога братиме свій початок від краю проїзної частини Старокостянтинівського шосе (тобто поблизу його перетину з вулицею Зарічанською), а завершиться на краю покриття вулиці Трудової.
Нова дорога матиме довжину 1 кілометр 641 метр. Ширина її проїжджої частини становитиме 7,5 метра. Буде облаштовано двосторонні тротуари, велосипедну доріжку, дощову каналізацію, систему зовнішнього освітлення.
Варто зауважити, що ця дорога вдвічі довша за вулицю Січових Стрільців. І це додає оптимізму, адже плани наші подвоюються і вони обов’язково реалізуються, адже Хмельницький — щодня новий.

Ольга Наскальна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *