Кримінал

“Жирний” клієнт

У Хмельницькому поліція та ДБР затримали керівника відділу обласного управління ДФС на хабарі у 5 000 доларів США

5 тисяч доларів США неправомірної вигоди податківець вимагав та одержав від місцевого підприємця. Взамін за мзду посадовець обіцяв не застосовувати до бізнесмена штрафні санкції та сприяти в ліквідації недіючої комерційної структури. Щоб забезпечити собі прикриття, начальник залучив до протиправної діяльності посередника — колишнього працівника фіскальної служби. Обох зловмисників затримали під час отримання ними хабара у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання ними грошей.
Заходи з документування протиправної діяльності податківця та його колишнього колегу та їх затримання проводилися в межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Обійшлося без потерпілих

31 липня приблизно об 11.00 на перехресті вулиць Проскурівського підпілля та Кам’янецької сталася дорожньо-транспортна пригода: зіткнулися тролейбус і вантажівка.
Водій 1956 року народження, керуючи транспортним засобом “МАЗ”, не врахував дорожньої стиуацій та не дотримався безпечного бокового інтервалу — скоїв зіткнення з тролейбусом.
У результаті ДТП обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На водія вантажівки патрульні склали протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *