Місто і влада

Корисні ініціативи

У Хмельницькому перші п’ять нотаріусів отримали доступ до інформаційної системи “Реєстр територіальної громади міста Хмельницького”, підписавши відповідний договір із обласним відділенням Нотаріальної палати та міськрадою. Це дозволить покращити здійснення нотаріусами своєї професійної діяльності, а також підвищити якість та ефективність вчинення нотаріальних дій, передбачених законодавством України.
Свої підписи під документом поставили приватні нотаріуси Аліна Оксанюк, Людвіга Паляниця, Тамара Лучковська, Віталій Чевилюк та Інна Дембицька.
“Доступ нотаріусів до “Реєстру територіальної громади міста Хмельницького” полегшить їхню роботу та буде корисним для хмельничан, адже відтепер містянам не потрібно збирати відповідні довідки під час переоформлення права власності, купівлі чи продажу нерухомості, дарування, обміну, реєстрації спадкового майна. Їх зможе сформувати під час прийому сам нотаріус, — зазначила керуючий справами міського виконавчого комітету Юлія Сабій. — Для нас важливі співпраця та комунікація. Ми завжди готові підтримувати цікаві й корисні ініціативи. Відтак продовжуємо працювати з приватними нотаріусами і в подальшому будемо працювати з державними нотаріусами, щоб громада міста отримувала якісну послугу і була задоволена цією послугою”.
Нагадаємо на початку червня було підписано Меморандум про співпрацю між Хмельницькою міською радою, Центрально-західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції та відділенням Нотаріальної палати України в Хмельницькій області. Депутати Хмельницької міської ради під час чергової 42-ї сесії підтримали рішення “Про внесення змін до Положення про Реєстр територіальної громади міста Хмельницького”, яким дозволили працівникам нотаріату доступ до інформаційної системи “Реєстр територіальної громади міста Хмельницького”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *